keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Beautiful Body

Beautiful Body on blogeissa kiertävä ja erilaisia vartaloita esittelevä projekti, jonka tarkoitus on saada naiset olemaan ylpeitä omasta vartalostaan synnytyksen jälkeen, sillä kaikki eivät ole täydellisiä.
Oma tarinani:
Aloin lihomaan jo ala-asteella jatkuvan kiusaamisen takia, minkäs minä sille voin että olen erilainen? Lihoin ainakin 15kg. Yläasteelle siirtyessä lihoin 78 kilosta 95 puolessa vuodessa. Masentunut olin kiusaamisesta ja masennukseen söin kaikkea makeaa ja rasvaista. Tottakai siinä se paino nousee..
Ammattikoulussa sitten aloin laihtumaan, kun kiusaaminenkin loppui. Laihduin, sillä en syönyt ja liikuin paljon. Ehkä sekin johtui vielä masennuksesta.
Raskauden aikana painoa kertyi 76 kilosta 94, eli 18kg, mikä nyt ei ole paha. Synnytyksen jälkeen painoa oli 85kg, ja eilen kun kävin jälkitarkastuksessa niin 92kg.
Häpesin vartaloani ennen tätä projektia, kun sain nähdä etten ole ainoa. Tytöt, olkaa ylpeitä siitä mitä teillä on, se säteilee ulospäinkin <3

7 kommenttia:

  1. tämä on upea projekti, ja sä olet hyvä ja kaunis juuri sellaisena kuin olet!
    :)

    VastaaPoista
  2. sisko oot kaunis just tollasena <3 persoonallisuus painaa ;)

    VastaaPoista
  3. Jos tunnet olevasi kaunis, niin kaikki muutkin uskovat siihen! Kauneus tulee sisältä päin ja itseään ei pidä häpeillä! Hienoo että uskaltauduit tähän projektiin ! <3

    VastaaPoista