perjantai 11. lokakuuta 2013

4kk neuvola

Neuvola oli 9.11, eli viime keskiviikkona. Samalla lääkäri tarkisti heijasteet, ja ei löytynyt enää.
Painoa ei ollut nyt tullut kamalasti, tällä kertaa oli 6430g, pituutta sitten taas oli tullut 2cm, eli 62,5. Pää taas oli 42,2 cm.
Rokotteet saadaan sitten 5kk neuvolassa, eli kuukauden päästä. Jännityksellä odotan, mitä tehosteet tekevät..
Soseista ollaan nyt maisteltu peruna-porkkana, bataatti-kesäkurpitsa, kasvikset, marjaisa banaanisose, persikka, päärynä, mango, vadelma-omena, suvihedelmät, mangoyllätys, aurinkoinen, luumu, pikkukarjalanpata ja lihaperunasose. Puuro aloitettiin eilen. Maha on sitten liian kovana, joten toivottavasti puuro ja luumu auttaa.
Tänään porukat viettää pikkujouluja, joten osa sisaruksista lähtee pois. Minäkin olisin Sandran kanssa mennyt mummoni luo, mutta satuin sairastumaan niin en menekkään, vaan jään kotiin. Siskoja minun lisäkseni jää ainakin toisiksi pienin, keskimmäisestä en tiedä. Karkkia, sipsiä, dippiä, limua ainakin luvassa, vaikka herkkulakolla olenkin, mutta tämä on erikoistilanne :) Sitten lakko jatkuu normaalisti. Leffaa ja datailua, loveit! <3
Yksi päivä leikattiin hiukset minulta.. Sivusiili vasemmalla puolella, tykkään kyllä :) Värjättiin siili mustaksi ja muuten punaiseksi. Kuvasta näät lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti