tiistai 22. lokakuuta 2013

Isänpäivää...

Mikähän on vikana, kun tyttö oksentaa aamulla kaikki soseet pois :/ Ei pysy kuin hetken syömisestä sisällä. Ja jo toinen aamu! Ei voi johtua jostain soseessa olevasta kun hyvin on ennen pysynyt.. Tai se johtuu vaan tuosta limaisuudesta.

Jokatapauksessa, ei mene hyvin täällä nyt. Toisaalta, silti on parempi olla kuin pitkään aikaan, johtuen varmaan siitä että olen löytänyt elämääni uuden ihmisen. Siitä voin kertoa vaikka ensikuussa ;)

Isänpäiväkin olisi kohta, ja lahjaa en ole vaan keksinyt.. Sandran isälle en lahjaa meinannut hankkia, mitäs rupeaa niin hankalaksi. Mutta hänen papalleen voisi hankkia, eli toisin sanoen Sandran isoisopapalle. Olisiko se kuva, vaiko joku muu? Kortin olen suunnitellut ainakin, Sandran jalat painettuna korttipohjaan, teksti sisälle, kuoreen ja menox. Kuulostaa tylsältä, eikö? Voisihan sitä jotain koristusta keksiä muutakin kuin ne jalat... Voi, tästä tulee vaikeaa vielä. Ja sitten on meidäm papallekkin tehtävä kortti, ja isovaarille.. Noh, aikaa ainakin on. Nähtäväksi jää onko riittävästi aikaa.


Ja ainiin, täällä blogissa (http://andsomethingdaily.blogspot.fi/2013/10/a-niinkuin-arvonta.html#comment-form) olisi 25€ lahjakortin arvonta KappAhliin! Käykää kurkkaamassa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti