tiistai 1. lokakuuta 2013

Lomaa ja arkea.

Noh, tässäpä on tullut melkein kuukausi siitä kun viimeisimmäksi olen kirjoitellut. Aikaa on kulunut hyvin, sekä Sandran kasvu ja kehitys on lähtenyt hyvin etenemään.
Pienimuotoinen lomakin tuli pidettyä Sipoossa sijaitsevassa Sopukka- nimisessä lomakohteessa. Loma oli minulle sekä Sandralle ilmainen. Loman maksoi ensi- ja turvakotiyhdistys, matkat sosiaalitoimi. Olimme siellä viime viikon, eli 23.9-27.9.2013. Huovutusta, kipsitöitä, shoppailua Itiksessä sekä paljon muuta löytyi ohjelmasta. Äideillä oli omaa ohjelmaa aamupäivästä ja iltapäivästä. Psykologisia keskusteluja, käden töitä. Lapsilla taas kaikilla oli oma ohjaajansa. Osallistujia oli 5, minut mukaan lukien. Sekä lapset, jokaisella yksi.
Ruokaa riitti sekä hyvää yhteishenkeä. Jokainen mielestäni tälle lomalle osallistuja oli mieleinen,  vaikka ensin en tuntenut ketään muuta kuin kaksi ohjaajaa. Kuitenkin heistä muodostui tuttuja, enemmän tai vähemmän, mutta silti.
Nyt ollaan sitten oltu viikonloppu kotona, ja näin alkuviikosta valmisteluita pienimpien(6+8v.) kaverisynttäreiden takia. Siivousta, leipomista ja ohjelman suunnittelua. Itse menen Sandran kanssa synttäreiden ajaksi mummolaan yöksi, sillä Sandra ei kestäisi yli 20 lapsen kiljuntaa ja melua.. Mutta saan herkut sinne sitten, ja herkutellaan mummon kanssa ;)
Ensiviikolla taisi olla 4kk neuvola, jotenka sinne siis :) Seuraava postaus onkin siitä sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti