lauantai 3. elokuuta 2013

Kuopio Rockcock 2013

Niimpä niin, otsikko kertoo ainakin puolet tarinasta.
Päivä alkoi siis ihan omalla herätyskellolla(siis Sandralla..) ja aamupalan syönnillä. Sen jälkeen pitikin jo joutua suihkuun. Eikun vaatteet, meikit ja hiukset kuosiin, telkkuakin kerkesin katsomaan ennen lähtöä Kuopion keskustaan. Sitten kaveri soitti et nyt tulis lähtö niin sittempä sitä lähdettiin.
Keskustaan mennessä mietin, et mitenkähän sitä pärjään ilman vauvaa kokonaisen vuorokauden.. Hyvin kai.
Keskustasta piti sitten ostaa paita ja kengät sekä aurinkolasit, koska pitihän nyt festareille olla hyvänä. Sen jälkeen(iik) menin Halfblock- nimiseen lävistysliikkeeseen(myydään siellä vaatteita ja lävistyskoruja sekä tehdään tatuointeja) ja otin vasempaan kulmaan lävistyksen. Kyllä se hiukan sattui mutta pikkuvikoja :)
Kaverin kanssa sitä sitten mentiin ihan hyvissä ajoin festareille, että kerkiää saada hyvät paikat ja muuta. Syötiinhän me tottakai siinä ennen ensimmäistä esiintyjää, Pää Kii- yhtyettä.
Seuraava esiintyjä oli Stella, mutta sitä katsoimme vain kahden kappaleen ajan, sillä kiire oli mennä varaamaan paikat Petri Nygårdin esiintymislavan edestä. Odotettiinhan siinä päälle tunti.. :D
Petri oli kyllä mahtava. Kun se heitti huivinsa sinne yleisöön niin minä ja yksi toinen katsoja alettiin melkein kuin köydenvedolla vetää sitä, mutta se toinen luovutti ja minä sain sen omaksi <3 Haisee kyllä oudolle mut itse Petri Nygärd on koskenut siihen.. :)
Turmion Kätilöt oli listalla seuraava. Soitti kyllä niin pirun hyvin ja ääni lähti kyllä sen huutamisen takia.. Heviä kun oli niin pitihän sitä vähän huutaa. Sain nimmaripaidan kanssa jossa oli koko bändin jäsenten nimikirjoitukset, tai ainakin luulen niin.
Sitten alkoikin olla jo hieman tukalaa, ei oikein seisominen ja käveleminen ollut kovin hyvä, sillä jalkoja alkoi särkemään aika ikävästi. Soitto kotiin että hakekaapa minut kotiin. Kyllä sitä sitten haettiin keskustasta ja Sandra vauvalasta ja mentiin kotia kohti.
Päivän paskin juttu olikin sitten se että äiti valitti lävistyksestä. Se pilasikin sitten muuten aika hyvän päivän.. Jos minulla ei ole oikeutta tehdä mitään ilman lupaa niin sitten kysellään luvat IHAN kaikesta :)
Eipäs mulla muuta tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti