maanantai 5. elokuuta 2013

Päivän puuhia

Tänään sitä ollaankin keretty jo vaikka mihin. Taino, toisaalta aika vähän on tullut tehtyä kun ei oikein jaksakkaan.
Aamusta Sandra heräsi joskus varttia yli kahdeksan, minä hieman aikaisemmin, jo ennen kahdeksaa. Siinä kännykkää räpelsin ja Facebookkia selailin. Kun neitikin heräsi, oli aika syöttää ja hieman seurustella naurun kanssa.
Aamupalan siinä itsekkin söin, ja Sandralle vaihtoi äitini vaipan ja vaatteet. Sitten syötiin lisää ja ruvettiin nukkumaan.
Kun neitikin oli nukkumassa, vaikkei tänään kovin hyvin ole aamusta ja päivästä nukkunut, niin siskoni siivosivat taloa ja porukat oli kaupassa. Nimittäin kummini tuli käymään ja jääkin vielä yöksi.
Noh, kun porukat sitten tuli sieltä kaupasta niin purimme kauppakassit ja äiti alkoi valmistelemaan kasvisvartaita sekä autoin itse hieman täytetyissä sienissä.
Sitten menin katsomaan huoneeseeni telkkaria koska Sandrakin vielä nukkui, ja nukahdin itsekin. Heräsin sitten siihen kun äiti ja Jenna- sisko olivat laittamassa vartaita. Eipä se onneksi(nukkuminen) haittaa kun tuota univelkaa on vielä jäljellä.
Pihalla siinä sitten tuli porukoitten ja kummini kanssa jutusteltua niitä näitä ja Sandrakin sieltä heräsi. Syötin hänet ja sängyssä sitten viihtyi oman syömiseni ajan. Ruokana siis oli pikkunakki- ja kasvisvartaat, auraperunat, possun filepihviä, valkosipulipatonkia ja täytetyt sienet käärittynä pekoniin, nam!
Eipä tässä nyt sitten erikoisempia oikein ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti